További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Windows Movie Maker 12.0 (magyar) letöltés

  2015 Ápr 02, 19:52
  Windows Movie Maker 12.0 (magyar) letöltésWindows Movie Maker 12.0 (magyar) letöltés.

  A Windows Movie Maker egy ingyenes videószerkesztő szoftver, melynek segítségével, könnyen készíthetsz videóidból és fényképeidből zenei aláfestéssel és különböző effektekkel tarkított, látványos videót, amit akár egy kattintással meg is oszthatsz a legismertebb videómegosztókon, mint pl. a Youtube.

  Vágd meg, darabold fel, gyorsítsd fel vagy lassítsd le: ismerkedj meg a filmek szerkesztésének különböző lehetőségeivel. A Windows Movie Maker-ben témát is választhatsz, amellyel kifejezheted az egyedi stílusod.

  Ahhoz, hogy létrehozhasd saját videód a Movie Maker segítségével, a számítógépeden kell, hogy legyenek fényképek vagy videók. Importáld be a fényképeidet és videóidat a okostelefonodról, digitális fényképezőgépedről vagy webkamerádról és már is indulhat a videókészítés.

  A videót nem csak különböző effektekkel láthatod el, hanem bármilyen hangot vagy zenét is alátehetsz, valamint lehetőséged van arra is, hogy feliratozd azt.

  A kész műved több előre beállított profil segítségével (iPhone, Android, Youtube stb…) vagy saját magad megadott méretben és minőségben mentheted le, MP4 vagy WMV videó formátumban, amit később akár fel is tölthetsz bármilyen ingyenes videó megosztóra.

  Rendszerkövetelmények: 

  • Processzor: 1,6 GHz-es vagy gyorsabb processzor, SSE2 támogatással. Az SSE2 utasításkészletet a Pentium 4 processzorok és újabb változataik, illetve az AMD K8 processzorok és újabb változataik támogatják.
  • Memória minimum: 1 GB RAM
  • Felbontás minimum: 1024 × 576
  • Internetkapcsolat: Az online szolgáltatásokhoz széles sávú internet-hozzáférésre van szükség.

  Windows Movie Maker letöltés

   

  Szoftver Információ:

  Fejlesztő....... Microsoft.com 
  Fájlméret...... 136.4 MB
  Liszensz........ ingyenes  
  Windows....... 7/8/8.1/10

  Letöltés >>
   
  Ezt láttad már?
  uTorrent 3.5.3 (magyar) letöltés Új! Megjelent a jól ismert µTorrent, legújabb verziója, amely a sok nyelv közül, még magyarul is...
  Online
  HitRadio Budapest 1.0 Android alkalmazás (magyar) letöltés HitRadio Budapest Android alkalmazás 1.0 (magyar) letöltés...
  Online
  Speed Moto Rider 3D 1.2.0 letöltés Speed Moto Rider 3D 1.2.0 Android játék letöltés ÚJ! Szinte...
  Online
  Lenovo A2010 magyar nyelvű használati útmutató Lenovo A2010 okostelefon magyar nyelvű használati útmutató...
  Online
  Sony Xperia L (C2104/C2105) magyar nyelvű használati útmutató letöltés Sony Xperia L (C2104/C2105) okostelefon magyar nyelvű...