További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Opera 51.0 (magyar) letöltés

  2018 Már 12, 19:37

  Opera böngésző magyar letöltés ingyen

  Opera 51.0 (magyar) böngésző PC-re.

  Megjelent a népszerű Internet böngésző legújabb, újjászületett változata, amely rendkívül gyors böngészési sebességre képes, amennyiben kihasználjuk a hardveres gyorsítás lehetőségét.

  Ez a változat egy új funkciót is tartalmaz, melyet a jól ismert Opera Mini-ben is megismerhettünk.

  Az új funkció lényege (speed dial), hogy elhelyezhetjük benne a kedvenc oldalainkat, ezzel biztosítva azokhoz a gyors elérést. Sőt már lehetőségünk van csoportosítani is azokat, amelybe behúzhatjuk kedvenc oldalainkat.

  A program tartalmaz egy úgy nevezett "Fraud protection" modult, amely segítségével megakadályozható olyan oldalak megnyitása, amelyek tiltó listán vannak a veszélyességük miatt.

  Az Opera szoftver tudását, ingyen letölthető bővítményekkel és játékokkal növelhetjük.

  A böngésző tudását - mint ahogy azt a Firefox-ban is láthattuk -, több ezer bővítménnyel bővíthetjük, melyek között legnépszerübb a Youtube videó letöltő Add-on.

  Ami még vonzóbbá teszi az Opera-t, hogy rendelkezik beépített Facebook Messenger és WhatsApp Messenger-t is, így ha nincs kéznél a mobilod vagy lemerült, ezzel a böngészővel ott folytathatod barátaiddal, ismerőseiddel vagy rokonaiddal a csevegést, ahol abbahagytad, mind ezt külső szoftver telepítése nélkül.

  Ez a verzió már tartalmaz egy VPN modult is, amely segítségével bármilyen régió blokk feloldható. Így olyan weboldalakat is megnézhetünk, amely pl. csak a brittek, vagy amerikiak láthatnak.

  Az Operáról a személyes tapasztalatom annyi, hogy nagyon könnyen kezelhető, nagyon gyors, könnyen bővíthető, és biztonságos.

  Opera böngésző letöltése ingyen

   

  Szoftver Információ:
  Fejlesztő....... Opera.com 
  Fájlméret....... 42.6 MB 
  Liszensz........ Ingyenes 
  Windows....... 2003/XP/Vista/7/8/8.1/10

  Letöltés >>
   
  Ezt láttad már?
  Full HD Sztárban Sztár + 1 Kicsi 2018 háttérképek. Ha neked is nagy kedvenced a Sztárban Sztár + 1 Kicsi és szeretnéd feldobni...
  Online
  uTorrent 4.8.1 for Android letöltés µTorrent 4.8.1 Android alkalmazás (magyar) letöltés ÚJ!...
  Online
  Samsung Galaxy Tab S 10.5 (SM-T800) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Tab S 10.5 (SM-T800) tablet, magyar nyelvű...
  Online
  Huawei Y6 2017 (MAYA-L11/MAYA-L41) magyar nyelvű használati útmutató Huawei Y6 2017 (MYA-L11/MYA-L41) okostelefon magyar nyelvű...
  Online
  Sony Xperia Z3 Compact (D5803/D5833) magyar nyelvű használati útmutató Sony Xperia Z3 Compact (D5803/D5833) okostelefon magyar...