További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Ubuntu Linux 17.10 64-Bit (magyar) letöltés

  2017 Dec 09, 11:29

  Ubuntu 17.10 magyar PC letöltés

  Ubuntu Linux 17.10 (magyar) letöltés ÚJ!

  Az Ubuntu egy rendkívül közkedvelt, könnyen kezelhető, sokoldalú, látványos kinézetű, ingyenes operációs rendszer, amely kiváló Windows alternatíva lehet.

  Az Ubuntu minden környezetben megállja a helyét, legyen az egy netbook, laptop, asztali PC vagy akár egy központi szerver.

  A Linux alapú Ubuntu szoftver ingyen letölthető és használható, módosítható, továbbá üzleti felhasználásra is ingyenes marad.

  Az Ubuntu Desktop segítségével egyszerűen tájékozódhatsz, kommunikálhatsz és szabadon dolgozhatsz.

  Az Ubuntu tartalmaz minden olyan fontos alkalmazást, amire a mindennapokban szükséged lehet, például böngészőt, levelező klienst és csevegőt, szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, videó szerkesztőt és médialejátszót. Ezen kívül lehetőséged van több ezer ingyen letölthető programmal bővíteni az operációs rendszer tudását. Ezeket képes az Ubuntu automatikusan letölteni és telepíteni is magyar nyelven.

  Az Ubuntu fél évente ad ki rendszeresen újabb verziót, ami biztosítja a legfejlettebb technológiákat és a legújabb szolgáltatásokat számunkra. Az új verzióra bármikor ingyen ráfrissíthetsz, ehhez nem kell más csak egy élő internet kapcsolat és néhány egérkattintás!

  Az Ubuntu Linux telepítéséhez csak egy darab üres DVD lemezre vagy egy 4 GB-os Pendrive van szükséged. A feltelepítés művelet nem tart tovább 25 percnél.

  Sőt! az Ubuntu operációs rendszert akár telepítés nélkül is futtathatod DVD lemezről vagy Pendrive-ról.

  Az Ubuntu Linux ütőkártyája a Windows rendszerrel szemben, az a biztonság! Ugyanis köztudott, hogy nem írnak Linux rendszerre vírusokat, így nem kell állandóan félned attól, hogy a féltve örzött tartalmaid fertőzöttek lesznek!

  Ubuntu letöltés

  Szoftver Információ

  Fejlesztő...... Ubuntu.com
  Fájlméret..... 1.41 GB (iso)
  Liszensz....... Ingyenes  

  Letöltés >>
   
  Ezt láttad már?
  Microsoft Word Viewer 2010 Új! (magyar) A Microsoft Word Viewer 2010 segítségével, könnyedén, probléma nélkül megnyithatsz,...
  Online
  Chrome 65.0 Android böngésző letöltés Chrome 65.0 Android mobil alkalmazás letöltés ÚJ! Az...
  Online
  Hangouts 23.0 (magyar) letöltés Hangouts 23.0 Android alkalmazás (magyar) letöltés ÚJ! A...
  Online
  Samsung Galaxy A3 DUOS (SM-A300FU) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy A3 DUOS (SM-A300FU) okostelefon magyar...
  Online
  Lenovo K6 (K33A48) magyar nyelvű használati útmutató Lenovo K6 (K33A48) okostelefon magyar nyelvű használati...