További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Adobe Dreamweaver CS6 (magyar) letöltés

  2016 Sep 28, 15:55

  Adobe Dreamweaver CS6 letöltés magyarul

  Adobe Dreamweaver CS6 (magyar) ÚJ!

  Az Adobe Dreamweaver CS6-tal lenyügöző weblapokat és mobil alkalmazásokat készíthetsz, miközben a HTML5 és a CSS3 kód automatikusan elkészül. Az új Fluid Grid layout rendszerrel és HTML szerkesztővel egyaránt dolgozhatsz okostelefonokra, tabletekre és desktop gépekre.

  A CSS3 és a jQuery Mobile támogatásának, illetve az Adobe PhoneGap Build keretrendszernek köszönhetően egyszerűbbé és főleg gyorsabbá vált a mobil alkalmazások fejlesztése. A honlapok és az alkalmazások megjelenését leellenőrizheted működés közben és osztott képernyőn is.

  Összetett projekteket készíthetsz a gazdag tipográfiai és CSS3 eszköztár segítségével.

  Fluid grid layout: Anélkül készíthetsz összetett weboldalakat és layoutokat, hogy el kéne merülnöd a programkódban. A Fluid Grid layoutok segítségével könnyedén dolgozhatsz egyszerre több különböző felbontásban.

  Jobb FTP teljesítmény: Időt spórolhatsz meg a nagy file-ok letöltésekor, az új több szálon működő FTP kliens használatával. A file-ok feltöltése gyorsabban, és sokkal hatékonyabban, mint eddig valaha.

  Mobil alkalmazások: A jQuery Mobile és az Adobe PhoneGap Build keretrendszerrel natív iOS és Android mobil alkalmazásokat készíthetsz.

  CSS3 effektek: A CSS változók animálásával életet lehelhetsz a weboldalakba. Teljes kontrollt kapsz a design felett, és látványos hatásokat animációkat hozhatsz létre.

  Előnézet: A kész oldalakat letesztelheted a frissített Live View funkcióval. A Live View mostantól a legújabb verziójú WebKit engine-t használja, ami teljes támogatást nyújt a HTML5 alapú oldalak megjelenítéséhez.

  CSS ellenőrzés: A CSS box model vizuális megjelenítése külső alkalmazás vagy kód böngészés nélkül. A block-szintű elemek stílusának eléréséhez elég csak fölé húznod az egeret Élő Nézet-ben ahelyett, hogy a kódan böngésznél.

  Testreszabható PHP kód ellenőrző: Egyedi PHP funkciók szintaxisának megjelenítése, hogy a kód írás egyszerűbb és pontosabb legyen. Az új dinamikus kód ellenőrző eszköz segítségével alkalmazásaidba épített PHP alapfunkciók, metódusok és objektumok közvetlenül átláthatóvá válnak.

  Fejlett CSS kezdő oldalak: Szabvány weboldalaid tervezését frissített és egyszerűsített CSS kezdő elrendezések alapján gyorsabban megkezdheted. A sablonok széles választéka könnyen érthető selectorokat és szabályokat valamint az eddig kifejlődött leghasznosabb CSS építési gyakorlatokat kínálja.

  Egyszerű oldal indítás: A Dreamweawer CS6-ban újragondolták a Site Definition panelt így rövidebb lépésekben végezhetsz oldalad élesítésével. Oldalaid kiszolgálásához több egyedi névvel ellátott szervert is beállíthatsz.

  Szoftver Információ:

  Fejlesztő....... Adobe.com
  Fájlméret...... 297.1 MB
  Liszensz........ Trial
  Windows....... Xp/Vista/7/8/8.1/10

  Letöltés >>
   
  Ezt láttad már?
  Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a...
  Online
  DivX Web Player 10.8.6 letöltés DivX Web Player 10.8.6 Új! Megjelent a DivX Web Player...
  Online
  Gardenscapes 1.7.2 letöltés Gardenscapes 1.7.2 Android játék letöltés ÚJ! Szinte...
  Online
  Avast 2018 Free AntiVirus (magyar) letöltés Avast! Free Antivirus 2018 (magyar) letöltés Az Avast egy...
  Online
  Mozilla Thunderbird 52.5.0 (magyar) letöltés Mozilla Thunderbird 52.5.0 (magyar) A Mozilla Thunderbird...