További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  DivX Web Player 10.8.6 letöltés

  2018 Feb 11, 20:31

  DivX Web Player letöltés

  DivX Web Player 10.8.6 Új!

  Megjelent a DivX Web Player legújabb változata, amely számos hibajavításaon esett át, hogy még gördülékenyebb legyen működése.

  Mi is pontosan ez? A DivX Web Player egy olyan progresszív lejátszással rendelkező, szoftver, amely segítségével különöző weboldalakba beágyazott DivX, AVI, MOV, MP4, 4K UHD formátumú videókat nézhetsz a böngésződön keresztül, anélkül, hogy lekellene tölteni az ott látható filmet.

  Az adaptív bitráta-streaming technológia révén a DivX Web Player automatikusan beállítja a videó minőségét a legjobb élmény érdekében, még akkor is, ha az internetkapcsolatod lelassulna. A hardveres gyorsítás segít a számítógépnek kezelni ezeket a HD streameket.

  Amikor a DivX Web Player megkezdi a progresszív lejátszását, a videó letöltés néhány másodperc múlva azonnal elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy a DivX videókat lementheted így később is megnézheted azt a számítógépeden, a nappaliban, vagy útközben az Android okostelefonodon vagy tableteden.

  A többnyelvű feliratok és hangsávok támogatása lehetővé teszi, hogy saját kiválasztott nyelveden, különböző extrákkal, nézhesd a megnyitott videót vagy filmet.

  Tapasztald meg a lenyűgöző akár 4K UHD minőségű, 5.1 csatornás surround hangzás élményét az otthonodban!

  A Divx Web Player mindenki számára, teljesen ingyen használható, korlátlan ideig, továbbá a program, semmilyen kártevőt nem tartalmaz.


  DivX Web Player letöltés

  Szoftver Információ

  Fejlesztő...... DivX.com
  Fájlméret...... 248.3 MB 
  Liszensz....... Ingyenes  
  Windows...... XP/Vista/200x/7/8/8.1/10

  Letöltés >>
   
  Ezt láttad már?
  Asus ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a...
  Online
  Kaspersky Internet Security 2018 (magyar) letöltés Kaspersky Internet Security 2018 (magyar) Új! A Kaspersky...
  Online
  Illumination: A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life of Pets) HD letöltés Ha a filmet már láttad és az nem lenne elég, akkor az...
  Online
  Samsung Galaxy Note8 (SM-N950F/SM-N950F/DS) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Note 8 (SM-N950F/SM-N950F/DS)  okostelefon...
  Online
  Huawei Mate 8 (NXT-L09/NXT-L29) magyar nyelvű használati útmutató Huawei Mate 8 (NXT-L09/NXT-L29) okostelefon magyar nyelvű...