További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Adobe Acrobat Reader DC 2017 (magyar) letöltés

  2017 Oct 16, 08:30

  Adobe Acrobat Reader DC 2015 letöltés magyarul

  Adobe Acrobat Reader DC 2017 (magyar)

  Az Adobe Acrobat Reader DC az egyetlen olyan PDF-megjelenítő program, amely képes bármilyen típusú PDF-tartalom megnyitására és kezelésére, beleértve az űrlapokat és a multimédiát is. Továbbá képes összekapcsolódni az Adobe Dokumentumfelhővel ezzel megkönnyítve a különböző számítógépeken és mobileszközökön folytatott munkát.

  Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver jelenti azt az ingyenes globális szabványt, amely a PDF-dokumentumok megbízható megtekintéséhez, nyomtatásához és megjegyzésekkel való kiegészítéséhez szükséges. Töltsd le oldalunkról, most teljesen ingyen!

  Új, modern felület

  Megjelent az Acrobat Reader új verziója amely, új, modern külsőt kapott. Új eszközökkel rendelkezik: jegyzet hozzáadása, szöveg kiemelése, valamint vonalak, alakzatok és bélyegzők használata a PDF-dokumentumokban.

  Kitöltés és aláírás

  Egyszerű elektronikus aláírás lehetősége bármely dokumentumon vagy űrlapon. Válaszok beírása a PDF-be, elektronikus aláírás vagy monogram hozzáadása, valamint az űrlap elküldése elektronikus úton. Az intelligens automatikus kitöltés használatával az űrlap kitöltését gyorsabban elvégezhetjük.

  Mobile Link

  Hozzáférést biztosít a legutóbbi fájlokhoz a munkahelyről, otthonról vagy akár útközben. A Mobile Link használatával más számítógépen vagy eszközön is azonnal megnyithatjuk a PDF-fájljainkat. Nincs szükség a fájlok e-mailben történő elküldésére vagy másolására sem.

  Fájlelérés bármikor

  Az Acrobat Reader DC képes kapcsolódni az Adobe Document Cloud szolgáltatáshoz, így PDF-fájljainkon bárhol dolgozhatunk. Még a Box, Dropbox vagy Microsoft OneDrive szolgáltatásokban is tárolhatjuk és elérhetjük fájljainkat.

  Adobe Acrobat Reader DC 2017 ingyen letöltés!

  Szoftver Információ

  Fejlesztő...... Adobe.com
  Fájlméret......114.3 MB 
  Liszensz....... Ingyenes  
  Windows...... 7/8/8.1/10

  Letöltés >>

   
  Ezt láttad már?
  Google Photos 3.11.0 (magyar) Android alkalmazás letöltés ÚJ! A Google Photos (Google Fotók) Android applikáció segítségével az...
  Online
  Samsung Galaxy Pocket 2 (SM-G110H) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Pocket 2 (SM-G110H) okostelefon magyar...
  Online
  Nébih Navigátor 2.2.6 letöltés Nébih Navigátor 2.2.6 Android mobil alkalmazás letöltés ÚJ!...
  Online
  KMPlayer 4.2.2.6 (magyar) letöltés KMPlayer 4.2.2.6 (magyar) letöltés ÚJ! A KMPlayer egy...
  Online
  Blue Sky Studios: Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens HD letöltés Full HD felbontású Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens...