További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Abbyy FineReader 14 Professional (magyar) letöltés

  2017 Oct 31, 15:53

  Abby Finereader letöltés

  Abbyy FineReader 14 Professional (magyar) ÚJ!

  Az ABBYY FineReader nem más, mint egy optikai szövegfelismerő szoftver, amely képes a papír alapú dokumentumokat, vagy PDF-dokumentumokat és képfájlokat (köztük digitális fényképeket) átalakítani szerkeszthető formátumokba.

  Az ABBYY FineReaderben használt OCR-technológia gyorsan és pontosan ismeri fel, és őrzi meg bármely dokumentum eredeti formázását.

  Az ABBYY alkalmazkodó dokumentum-felismerési technológia segítségével egyszerre egy oldal helyett teljes egészében tud elemezni és feldolgozni dokumentumokat. Ez a megoldás megőrzi a forrásdokumentum szerkezetét, többek közt a formázást, a linkeket (URL), az e-mail címeket, a fejléceket és a lábléceket, a képek és a táblázatok címeit, az oldalszámokat és a lábjegyzeteket is.

  Az ABBYY FineReader nagyrészt mentes a nyomtatási hibáktól, és gyakorlatilag bármilyen betűtípussal nyomtatott szövegeket fel tud ismerni. Továbbá képes felismerni hagyományos fényképezőgéppel vagy mobiltelóval készített szövegfotókat is.

  Az ABBYY FineReader az általa támogatott 190 nyelv bármelyikén vagy azok kombinációjában írott szövegeket is feltud ismerni és képes automatikusan beazonosítani egy dokumentum nyelvét.

  Az ABBYY FineReader beépített szövegszerkesztővel is rendelkezik, melyben lehetőséged van a felismert szövegek eredeti képeikkel való összehasonlításra, és bármely szükséges módosítás megtételére.

  Különösen jól jön, ha egy mástól kapott nyomtatott dokumentumba szeretnénk belejavítani vagy módosítani azon. Ez esetben a módszer egyszerű: csak beolvastatjuk és felismertetjük az Abbyy FineReader-el a papír alapú dokumentumot, majd a szoftver szerkesztőfelületén keresztül módosítunk azon és a végén pedig kinyomtatjuk a már módosított dokumentumot, ezzel megspórolva azt, hogy kézzel kelljen begépelned egy vagy akár több 100 oldalnyi szöveget.

  Az ABBYY FineReader képes beintegrálni magát a Microsoft Office-alkalmazásokba és a Windows Intézőbe is, így közvetlenül a Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel programból, vagy egy számítógépen tárolt fájlra egyszerűen jobb kattintással elindíthatjuk a dokumentum beolvasását és felismertetését.

  Az ABBYY FineReader a papírdokumentumokat vagy a beolvasott PDF-eket kereshető PDF- és PDF/A-dokumentummá is tudja áttudja alakítani.

  A szoftver tartalmaz egy extra összetevőt is ami az ABBYY Screenshot Reader, amely egy könnyen használható program, ami képes teljes ablakokról vagy kijelölt területekről képernyőfelvételeket készíteni, és felismeri a rajtuk lévő szövegeket.

  Abby Finereader letöltés

  Szoftver Információ

  Fejlesztő...... Abbyy.com
  Fájlméret..... 407.8 MB 
  Liszensz....... Trial  
  Windows...... XP/Vista/200x/7/8/8.1/10

  Letöltés >>

   
  Ezt láttad már?
  Lenovo Vibe P1 okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy...
  Online
  Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530FZ) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530FZ) okostelefon magyar...
  Online
  Avast 2018 Free AntiVirus (magyar) letöltés Avast! Free Antivirus 2018 (magyar) letöltés Az Avast egy...
  Online
  Asus ROG Strix GL553VD Gamer Notebook magyar nyelvű kezelési útmutató Asus ROG Strix GL553VD Gamer Notebook magyar nyelvű...
  Online
  Samsung Galaxy A7 (SM-A700F) magyar nyelvű használati útmutató Samsung A7 (SM-A700F) okostelefon magyar nyelvű használati...