További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Traffic Rider 1.4.0 (magyar) letöltés

  2017 Jan 31, 19:42
  Traffic Rider Android játék letöltés

  Traffic Rider 1.4.0 Android játék (magyar) letöltés ÚJ!

  Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

  Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

  Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

  Ezúttal a Soner Kara nevű fejlesztőcsapat, legújabb játékáról készítettünk egy bemutató videót, azzal a céllal, hogy eltudd dönteni érdemes-e vele foglalkozni.

  Nem is tudom, hol is kezdjem a vége úgy is az lesz, hogy nálam ott van a Top 10-ben ez a játék! Miért is? Lássuk!

  Végre egy olyan játék, ahol a Trafic Rider-ről készült Play Store-ban fellelhető képek tükrözik a valóságot! Azt kapjuk ami a képen látunk és ami annál is jobb, hogy nem kell hozzá erőmű, hogy elinduljon!

  4 játékmód közül választhatunk: az első a karrier mód, ahol különböző és egyre nehezebb feladatokat kell teljesítened időre, ütközések és sebesülés nélkül, ezért érdemes folyamatosan tuningolni és cserélni a kétkerekűd.

  A második a végtelen mód, ahol küldetések nélkül addig roboghatsz, amíg balesetet nem szenvedsz. A harmadik az időmérő mód. A negyedik módban pedig szabadon mehetsz bármerre, amerre csak akarsz (ez nagyon jó gyakorlásra).

  Karrier módban először egy kávédaráló hangú robogót kapunk amivel igazából nem tudunk úgy hasítani, de valahol csak elkell már kezdeni és gyakorolni sem rossz vele.

  Aktuális robogónk, majd motorunk tuningolására mindig ad lehetőséget a gép, amit a garázsban tehetünk meg és itt vásárolhatunk újabb és egyre komolyabb motorokat, Choppereket. A teljes kínálatot, valamint a játék menetét a cikk alján található videókban megnézheted!

  A játék grafikája már már Sony PS3 szintű, az irányításról nem is beszélve, ami király! A lényeg: a Traffic Rider az erősen ajánlott kategóriába sorolható! Próbáld ki, biztosan nem fogsz csalódni!

  A Traffic Rider 19 nyelven tud, köztük magyarul is, továbbá garantált, hogy nem fogsz unatkozni, mert több mint 70 küldetés vár rád és 26 különböző motor közül választhatsz!

  Dióhéjban ennyit akartam írni és most átadom a szót a játékról készült videónak!

   

  Traffic Rider APK letöltés

   

  Saját gyártású videónk a játékról:


  Szoftver információ:
  Liszensz / Ár: Ingyenes
  Népszerűség: 50.000.000 - 100.000.000 telepítés
  Méret / OS: 104.2 MB / Android 2.3 vagy újabb

   
  Ezt láttad már?
  Vodafone Smart Turbo 7 (VFD-500) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy...
  Online
  Sony Xperia XZs Dual SIM (G8232) magyar nyelvű használati útmutató letöltés Sony Xperia XZs Dual SIM (G8232) okostelefon magyar nyelvű...
  Online
  Pixel Launcher P-4275643 letöltés Google Pixel Launcher P-4275643 Android mobil alkalmazás...
  Online
  Szókereső 1.4.1 letöltés (magyar) Szókereső 1.4.1 (magyar) Android játék A szókereső nem más,...
  Online
  Microsoft Xbox One / Xbox One S magyar nyelvű használati útmutató Xbox One / One S játékkonzol magyar nyelvű kezelési...