További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Vertigo Racing 1.0.4 letöltés

  2017 Jún 03, 08:38
  Vertigo Racing Android játék letöltés

  Vertigo Racing 1.04 Android játék letöltés ÚJ!

  Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

  Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

  Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

  Ezúttal a Deep Byte Studios legújabb, Vertigo Racing névre hallgató játékáról készítettünk egy rövid bemutató videót, azzal a céllal, hogy segítsünk a döntésben, hogy feltelepítsd-e ezt a játékot vagy nem.

  A játék lényege, hogy az éppen aktuális járgányunkkal időben és épségben beérjünk az egyre nehezedő pályákon a célba.

  Persze a feladat nem olyan egyszerű, mint ahogy azt gondolnánk, ugyanis a fokozatosan nehezedő pályákon kell, egyre nagyobb távolságot elérnünk, mindezt úgy, hogy ne zuhanjunk le vagy ne gyulladjon ki kedvenc verdánk.

  Beérni csak akkor tudunk, ha mindig időben odaérünk a pályán elhelyezett üzemanyagtartályokhoz, amivel villámtankolást kapunk és képesek leszünk tovább haladni az úton a cél felé.

  A feladatok teljesítését a játék folyamatos pontozással jutalmazza, amely pontokat meglévő autó vagy autóink tuningolására, átfestésére valamint újabb, szebb és gyorsabb autók vásárlására használhatunk fel.

  A Vertigo Racing android játékban 10 különböző helyszínen, azon belül pedig egyenként 10 egyre nehezebb szakaszon kell teljesíteni a különböző feladatokat.

  Konklúzió:

  A játék nagyon szórakoztató, bár egy idő múlva elég monoton (legalábbis számomra), de a látványvilág mint ezt képes elfeledtetni és ami a lényeg, hogy kiválóan alkalmas egy kis kikapcsolódásra egy fáradt nap után.

  Ami az irányítást illeti nem nehéz, mivel csak a gázt kell nyomni meg a féket, persze nem ész nélkül, mert akkor könnyen a mélységbe találhatjuk magunkat lángoló hátsóval.

  Egyedül amit negatívumként róhatnék fel az a játék háttérzenéje, ami mindig ismétlődik kb. 20 másodpercenként, így a nyugalmunk megőrzése érdekében érdemes azt a játék beállításainál lehalkítani.

  Dióhéjban ennyit akartam írni és most átadom a szót a játékról készült videónknak!

   
  Vertigo Racing APK letöltés
   

  Saját gyártású videónk a játékról:


  Szoftver információ:
  Liszensz / Ár: Ingyenes
  Népszerűség: 500.000 - 1.000.000 telepítés
  Méret / OS: 83.1 MB / Android 4.0 vagy újabb

   
  Ezt láttad már?
  Sony PlayStation 4 játékkonzol magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy...
  Online
  Sony Xperia M5 (E5603, E5606, E5653) magyar nyelvű használati útmutató letöltés Sony Xperia M5 (E5603, E5606, E5653) okostelefon magyar...
  Online
  LG 49LH630V magyar nyelvű használati útmutató LG 49LH630V Smart TV magyar nyelvű használati útmutató...
  Online
  Google Chrome 65.0 64-Bit (magyar) letöltés Google Chrome 65.0 64-Bit (magyar) ÚJ! A Google Chrome egy...
  Online
  Norton Security and Antivirus 3.23 letöltés Norton Security and Antivirus 3.23 Android mobil alkalmazás...