Vertigo Racing 1.0.4 letöltés

Vertigo Racing Android játék letöltés

Vertigo Racing 1.04 Android játék letöltés ÚJ!

Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

Ezúttal a Deep Byte Studios legújabb, Vertigo Racing névre hallgató játékáról készítettünk egy rövid bemutató videót, azzal a céllal, hogy segítsünk a döntésben, hogy feltelepítsd-e ezt a játékot vagy nem.

A játék lényege, hogy az éppen aktuális járgányunkkal időben és épségben beérjünk az egyre nehezedő pályákon a célba.

Persze a feladat nem olyan egyszerű, mint ahogy azt gondolnánk, ugyanis a fokozatosan nehezedő pályákon kell, egyre nagyobb távolságot elérnünk, mindezt úgy, hogy ne zuhanjunk le vagy ne gyulladjon ki kedvenc verdánk.

Beérni csak akkor tudunk, ha mindig időben odaérünk a pályán elhelyezett üzemanyagtartályokhoz, amivel villámtankolást kapunk és képesek leszünk tovább haladni az úton a cél felé.

A feladatok teljesítését a játék folyamatos pontozással jutalmazza, amely pontokat meglévő autó vagy autóink tuningolására, átfestésére valamint újabb, szebb és gyorsabb autók vásárlására használhatunk fel.

A Vertigo Racing android játékban 10 különböző helyszínen, azon belül pedig egyenként 10 egyre nehezebb szakaszon kell teljesíteni a különböző feladatokat.

Konklúzió:

A játék nagyon szórakoztató, bár egy idő múlva elég monoton (legalábbis számomra), de a látványvilág mint ezt képes elfeledtetni és ami a lényeg, hogy kiválóan alkalmas egy kis kikapcsolódásra egy fáradt nap után.

Ami az irányítást illeti nem nehéz, mivel csak a gázt kell nyomni meg a féket, persze nem ész nélkül, mert akkor könnyen a mélységbe találhatjuk magunkat lángoló hátsóval.

Egyedül amit negatívumként róhatnék fel az a játék háttérzenéje, ami mindig ismétlődik kb. 20 másodpercenként, így a nyugalmunk megőrzése érdekében érdemes azt a játék beállításainál lehalkítani.

Dióhéjban ennyit akartam írni és most átadom a szót a játékról készült videónknak!

 
Vertigo Racing APK letöltés
 

Saját gyártású videónk a játékról:


Szoftver információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 500.000 - 1.000.000 telepítés
Méret / OS: 83.1 MB / Android 4.0 vagy újabb

 

T: 5