További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Gardenscapes 1.7.2 letöltés

  2017 Sep 04, 15:50
  Gardenscapes Android játék letöltés

  Gardenscapes 1.7.2 Android játék letöltés ÚJ!

  Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

  Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

  Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

  Ezúttal a Playrix Games legújabb, Gardenscapes névre hallgató játékáról készítettünk egy rövid bemutató cikket, azzal a céllal, hogy segítsünk a döntésben, hogy feltelepítsd-e ezt a játékot vagy nem.

  Az igényesen megrajzolt játék, rendkívül szórakoztató, amelynek lényege lerobbant kastély udvarok parkosítása, felújítása és fejlesztése, de nem akármilyen módon!

  A játékban csak akkor tudunk bármit is előrelépni az udvarok rendbetétele majd szépítése érdekében, ha sikerül csillagokat gyűjtenünk.

  A csillagokra pedig, csak akkor tudunk szert tenni, ha sikeresen megoldjuk a különböző logikai feladatokat. A logikai része, merőben hasonlít pl. a Candy Crush Soda Saga Android játékban is ismert játékmenetre, ahol a lényeg 3 vagy annál több egyforma színű virág vagy gyümölcs egymás mellé forgatása, minél kevesebb lépésből.

  Minden egyes jól megoldott feladat után automatikusan kapjuk a csillagokat, amit befektethetünk a parkosításba, felújításba.

  A munka piszkos részét természetesen nem nekünk kell elvégeznünk, hanem hű és kedves komornyikunk Austin, aki nem mellesleg egészen véletlenül ért a kertészethez is.

   
  Gardenscapes APK letöltés
   

  Később, ahogy haladunk a játékban, Austin már kevés lesz és szükségünk lesz barátainak is a segítségére, például abban, hogy kártevőmentésítsük a nagy lombozatú fáinkat.

  Amennyiben nem sikerülne egy szintet a megadott lépésekből teljesítenünk, úgy két lehetőség kínálkozik fel számunkra: vagy beforgatjuk összegyűjtött csillagaink egy részét, ezzel nyerve, pár plusz lépést, vagy máskülönben életet vesztünk. Alap esetben 5 életünk van, de minden 20 perc után egy újabb élettel gazdagodhatunk.

  A logikai feladványok megoldását különböző segédeszközökkel tehetjük könnyebbé, ilyen például a bomba, a lézer vagy a dinamit, amit időközönként automatikusan kapunk, vagy ha az nem elég, úgy akár vásárlással is szert tehetünk azokra.

  Konklúzió:

  A játék nagyon szórakoztató, és már az első perctől hangulatos kép és hangvilág tárul elénk! És külön pozitívum, hogy ha elfogy az összes életünk, akkor várnunk kell legalább 20 percig, mert így nem tudunk úgy rákattani!

  Ha szereted az igényesen megrajzolt és hangulatos logikai játékokat, akkor ezt neked találták ki, ráadásul több mint 150 szintet tartalmaz, így az unaloműzés garantált!

   
  Gardenscapes APK letöltés
   
  Szoftver információ:
  Liszensz / Ár: Ingyenes
  Népszerűség: 10.000.000 - 50.000.000 telepítés
  Méret / OS: 102.7 MB / Android 4.0 vagy újabb

   
  Ezt láttad már?
  Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk,...
  Online
  Nincs megelégedve Webáruháza teljesítményével? Nincs megelégedve Webáruháza teljesítményével? Ha az Ön...
  Online
  Highway Traffic Rider 1.6.11 (magyar) letöltés Highway Traffic Rider 1.6.11 Android játék (magyar)...
  Online
  Dropbox 78.2.2 letöltés Dropbox 78.2.2 Android mobil alkalmazás letöltés ÚJ! A...
  Online
  Sony Xperia XZ Dual SIM (F8332) magyar nyelvű használati útmutató letöltés Sony Xperia XZ Dual SIM (F8332) okostelefon magyar nyelvű...