További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Microsoft Outlook 2.2.74 letöltés

  Microsoft Outlook Android alkalmazás letöltése ingyen

  Microsoft Outlook 2.2.74 Android alkalmazás letöltés ÚJ!

  A mindenki által közkedvelt és népszerű Outlook levelező, mostantól már nem csak PC-n érhető el! Megjelent a Microsoft Outlook Android alkalmazás, újratervezett és ingyen letölthető verziója okostelefonra, és tabletre.

  A bárki számára ingyen elérhető Outlook levelező applikációval szinte bárhol, és bármikor, zavartalanul végezhetjük el munkánkat egyetlen egyesített nézetből, ahol egy helyen megtaláljuk az összes e-mailjeinket, naptárbejegyzéseinket, partnereinket és mellékleteinket.

  Az Outlook képes automatikusan kiemelni a legfontosabb üzeneteinket – az összes e-mail fiókunkból, valamint egyetlen érintéssel törölhetjük és archiválhatjuk az üzeneteinket, illetve kedvünk szerint ütemezhetjük azokat, amelyekkel később szeretnénk foglalkozni.

  Egyszerűen megtekinthetjük a naptárunkat, megoszthatjuk a számunkra alkalmas időpontokat bárkivel, és lehetőségünk van értekezletek ütemezésére is.

  Amennyiben fájlokat szeretnénk megtekinteni vagy csatolni az elektronikus leveleinkhez, úgy annak sincs semmi akadálya - ezt megteheted a OneDrive vagy a Dropbox segítségével, néhány érintéssel.

  Az Outlook alkalmazást Microsoft Exchange, Office 365, Outlook.com (beleértve Hotmail, MSN), iCloud, Gmail és Yahoo Mail típusú fiókokkal is használhatjuk. Ráadásul, komplex keresőjének köszönhetően, gyorsan, mindössze néhány betű begépelése után azonnal megtaláljuk a keresett üzeneteket, személyeket vagy fájlokat.


  Tulajdonságok:

  • A Szűrt levelek mappában a nekünk kulcsfontosságú e-mailek a lista legelején foglalnak helyet
  • Egy pár érintéssel könnyedén újraütemezhetjük, törölhetjük vagy archiválhatjuk üzeneteinket.
  • Az Outlook Android alkalmazáson belül megnyithatjuk közvetlenül a csatolmányként küldött Microsoft Word, Microsoft Excel és más Office kompatibilis doksikat, amit később újból csatolhatunk egy e-mailhez.
  • Ez a verzió már Android Wear kompatibilis.

  Microsoft Outlook for Android letöltés

  Szoftver információ:
  Liszensz / Ár: Ingyenes
  Népszerűség: 50.000.000 - 100.000.000 telepítés
  Méret / OS: 46.9 MB / Android 4.1 vagy újabb 

  Letöltés >>
   
  Ezt láttad már?
  Alcatel POP C1 (4015X/4015D) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a...
  Online
  Samsung Galaxy S7 (SM-G930) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy S7 (SM-G930) okostelefon magyar nyelvű...
  Online
  VLC Media Player 3.0.0 (magyar) letöltés VLC Media Player 3.0.0 (magyar) letöltés ÚJ! VLC Media...
  Online
  Traffic Rider 1.4.0 (magyar) letöltés Traffic Rider 1.4.0 Android játék (magyar) letöltés ÚJ!...
  Online
  Huawei Honor 5X (KIW-L21/L22) magyar nyelvű használati útmutató Huawei Honor 5X (KIW-L21/L22) okostelefon magyar nyelvű...