További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Microsoft Word 16.0.9 (magyar) letöltés

  Microsoft Office Word Android alkalmazás letöltése ingyen

  Microsoft Word 16.0.9 (magyar) Android alkalmazás letöltés ÚJ!

  Mostantól a Microsoft Word szövegszerkesztő, nem csak számítógépen érhető el, hanem az óriáscégnek köszönhetően elkészült az Android rendszerű okostelefonra és tabletre optimalizált változata is, aminek köszönhetően, szinte bárhol és bármikor, akár utazás közben is, létrehozhatjuk, megszerkeszthetjük vagy akár megoszthatjuk Word dokumentumainkat ismerőseinkkel vagy munkatársainkkal.

  A Word alkalmazást elindítva a jól ismert, kinézet és használhatóság fogad bennünket, annyi különbséggel az asztali változattól, hogy ez érintőképernyős használatra lett optimalizálva.

  Attól sem kell félnünk, hogy az elkészített vagy megszerkesztett, vagy felhőben tárolt dokumentum másik eszközzel, vagy számítógéppel megnyitva szétesik a dokumentum formázása.

  A Microsoft Word applikációval élmény a munka, hiszen könnyedén akár egy érintéssel szúrhatunk be a meglévő dokumentumunkba egy diagramot, szövegmezőt, táblázatot vagy akár egy tetszőleges képet, így nincs szükség billentyűzetre és egérre sem.

  A Word alkalmazásban létrehozott dokumentumaink biztonságos tárolására a legjobb választás egy ingyen hozzáférhető, felhő alapú tárhely, mint OneDrive Google Drive vagy Dropbox.

  Sőt! A dokumentumot munkatársunkkal megosztva a célszemély hozzáférést kap ahhoz, aki azt megnyitva, megjegyzéséket szúrhat be, amellyel segítheti munkánkat.

  Microsoft Word szövegszerkesztő Android APK 

  Szoftver információ:
  Liszensz / Ár: Ingyenes
  Népszerűség: 100.000.000 – 500.000.000 telepítés
  Méret / OS: 70.9 MB / Android 4.4 vagy újabb

   
   
  Ezt láttad már?
  Vodafone Smart Grand 3G (VF696) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a...
  Online
  Google Calculator 7.4.1 letöltés Google Calculator 7.4.1 Android mobil alkalmazás letöltés...
  Online
  Gordon Ramsay Dash 1.0.14 letöltés Gordon Ramsay Dash 1.0.14 Android játék letöltés ÚJ! Építsd...
  Online
  Google Play Newsstand 4.7.1 letöltés Google Play Newsstand 4.7.1 Android mobil alkalmazás...
  Online
  Sony Xperia E4g (E2003/E2006/E2053) magyar nyelvű használati útmutató letöltés Sony Xperia E4g (E2003/E2006/E2053) okostelefon magyar...