További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  Firefox for Android 58.0 (magyar) letöltés

  Firefox for Android alkalmazás letöltése ingyen

  Firefox for Android 58.0 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés ÚJ!

  A nagysikerű Firefox mostantól már Android okostelefonra és tabletre is megjelent, amely az egyik legjobban testre szabható és bővítményekkel okosítható böngésző.

  A Firefox for Android böngésző nagy figyelmet fordít a biztonságra, megóvhatod telefonod adatait a minden részletre kiterjedő biztonsági beállításokkal, kiegészítőkkel és a „Ne kövessenek” szolgáltatással.

  A Mozilla Firefox for Android applikáció, nem tartalmaz semmilyen kártevő programot és használata teljesen ingyenes!

  Próbáld ki még ma, és csatlakozz a több mint százmillió elégedett felhasználóhoz, akik már megtapasztalták a Firefox személyesebb és gyorsabb böngészési élményét.

  A Mozilla fejlesztői a személyes adataidnak védelmét továbbfejlesztették, így még biztonságosabban szörfözhetsz a világhálón.

  A Firefox lehetővé teszi számodra azt, hogy privát böngészési módban barangolj az interneten úgy, hogy letiltja a honlapok követését, ezzel gyakorlatilag láthatatlanná válsz a weboldalak számára, így nem tudnak rólad adatokat gyűjteni.

  A Firefox Android applikációnál, mint ahogy asztali PC változatában is, lehetőséged van arra, hogy több ezer bővítményt tölthess le kedvenc Firefox böngésződhöz, ezzel bővítve annak tudását.

  A Firefox fiókkal szinkronizálhatod böngészési előzményeidet, könyvjelzőidet az okostelefonod és számítógéped között, így ott folytathatod a böngészést ahol eddig az előző eszközödön abbahagytad.

  A Firefox for Android biztonságos módon jegyzi meg a beírt jelszavaidat, majd lementi, így legközelebbi böngészéskor már nem kell azokat újra beírnod.

  Firefox Apk letöltés ingyen


  Szoftver információ:

  Liszensz / Ár: Ingyenes
  Népszerűség: 100.000.000 - 500.000.000 telepítés
  Méret / OS: 44.8 MB / Android 4.1 vagy újabb

   
   
  Ezt láttad már?
  Sony PlayStation 4 játékkonzol magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy...
  Online
  Samsung Galaxy A5 2016 (SM-A510F) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy A5 2016 (SM-A510F) okostelefon magyar nyelvű...
  Online
  LG G5 SE (H840) magyar nyelvű használati útmutató LG G5 SE (H840) okostelefon magyar nyelvű használati...
  Online
  OneNote 16.0.8827 (magyar) letöltés OneNote 16.0.8827 Android alkalmazás letöltés ÚJ! A...
  Online
  Huawei P8 Lite (ALE-L21/L02/L23) magyar nyelvű használati útmutató Huawei P8 Lite (ALE-L21/L02/L23) okostelefon magyar nyelvű...