További tartalmak
2018 Jún 17, 19:06
Mozilla Firefox 60.0.2 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox,...
Keresés
TOP 10

  WhatsApp Messenger 2.18.46 (magyar) letöltés

  WhatsApp Messenger Android applikáció letöltése ingyen

  WhatsApp Messenger 2.18.46 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés ÚJ!

  A WhatsApp Messenger nem más, mint egy ingyenes üzenetküldő applikáció, amely Android okostelefonon és tableten egyaránt használható.

  A WhatsApp az okosmobilunk internet kapcsolatát használja, (ami lehet mobilinternet vagy Wi-Fi), hogy csevegni és telefonálni tudjunk barátainkkal, ismerőseinkkel vagy családtagjainkkal.

  Üzenetek, hívások, képek, videók és hangüzenetek küldéséhez/fogadásához válts az SMS-ről a WhatsApp-ra. A WhatsApp Hívás segítségével egy érintéssel felhívhatjuk a WhatsApp hálózaton lévő barátainkat, még abban az esetben is, ha ők épp egy másik országban tartózkodnak.

  Az applikáció névjegyzékébe lépve egyszerűen és gyorsan kapcsolatba léphetsz azokkal a ismerőseiddal, barátaiddal esetleg munkatársaiddal, akik rendelkeznek WhatsApp Android alkalmazással, ezzel megkönnyítve a nehezen megjegyezhető felhasználónevekre való rákeresést.

  Oszd meg ismerőseiddel tartozkodási helyed, vagy akár egy érintéssel tedd egyedivé az alkalmazásod egyéni háttérképekkel, egyéni értesítési hangokkal.

  Továbbá lehetőséged van arra is, hogy bármikor és bárkinek eltudd küldeni a csevegési előzményeidet vagy esetleg körüzeneteket küldj több barátodnak, ismerősödnek, rokonodnak egy időben!

  WhatsApp Messenger letöltés Androidra

  Szoftver információ:
  Liszensz / Ár: Ingyenes
  Népszerűség: 1.000.000.000 - 5.000.000.000 telepítés
  Méret / OS: 30.7 MB / Android 4.0 vagy újabb 

  Letöltés >>
   
  Ezt láttad már?
  Skype 8.11.0.4 (magyar) letöltés ÚJ! A Skpe egy olyan üzenetküldő szoftver, amely segítségével hívhatod és láthatod barátaidat,...
  Online
  Google Play Newsstand 4.7.1 letöltés Google Play Newsstand 4.7.1 Android mobil alkalmazás...
  Online
  DivX Web Player 10.8.6 letöltés DivX Web Player 10.8.6 Új! Megjelent a DivX Web Player...
  Online
  CCleaner 5.37 (magyar) letöltés CCleaner 5.37 (magyar) letöltés ÚJ! A CCleaner nem más,...
  Online
  Samsung Galaxy A3 (SM-A300FU) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy A 3 (SM-A300FU) okostelefon magyar nyelvű...